+36 45 410 376
4600 Kisvárda, Simonyi u. 2.
     

Rólunk

A Party Étterem Kisvárda szívében a Bessenyei Gimnázium szomszédságában várja kedves Vendégeit. Nyugodt és meghitt környezettel, figyelmes és barátságos kiszolgálással, méltányos árakkal és mindenekfelett első osztályú konyhával kedveskedünk a hozzánk betérőknek. Filozófiánk, hogy az elegáns hely, a finom ételek és italok élvezete mellett a kiválóan képzett személyzet minden egyes Vendégnél személyre szabott odafigyelést biztosítson.

Konyhánk a hagyományosan magyar ételek házias ízeit képviseli, de megtalálhatók a nemzetközi igényeket is kielégítő, az egészséges táplálkozás követelményeinek megfelelő fogások is. Előzetes megbeszélés szerint kihelyezett, és éttermünkben tartandó rendezvények esetében is kívánság szerint elkészítjük étlapunkon nem szereplő, vendégeink által igényelt fogásokat is.


A színes és változatos ízvilágú étlapunk mellett széles választékot biztosítunk a hidegkonyhai termékek körében is. Nagyobb rendezvényeknél, de akár kisebb családi összejöveteleknél a különböző előételek, hidegtálak, saláták, frissensültek közül választhatnak vendégeink. A felsorolt hideg és melegkonyhai ételeinket megrendelésre otthonába szállítjuk a megbeszélt időre .

Éttermünk rendezvények megszervezésében is a vendégek rendelkezésére áll. Mi levesszük válláról a szervezéssel járó terheket, s odafigyelünk az olyan “apróságokra” is, mint a friss vágott virág az asztalon, vagy a mini tűzijáték az ünnepi tortán. Különleges figyelmet fordítunk az agapék esetében az alkalomhoz illő, az eseménynek megfelelő hangulatra.

Éttermünk évek óta az esküvők, keresztelők, érettségi találkozók, családi ünnepek, céges rendezvények kedvelt helyszíne. E helyen minden korosztály otthonosan érezheti magát. Biztosíték erre a nagy hátsó terasz, gyönyörű zárt kert, mely a gyermekeknek is biztonságot nyújt.
A la carte szolgáltatásunk mellett nagyon népszerű a minden nap megrendelhető menü.

Éttermünk wifi zona, mely segíti a céges rendezvények munkáját, illetve biztosítani tudunk teljeskörű technikai hátteret.

Ez az a HELY, ahol a kellemes környezet és hangulat, a fenséges ízek, a figyelmes kiszolgálás tökéletes ünnepi alkalmat garantál, vagy ünneppé varázsolja a hétköznapot.


Térjen be hozzánk, várjuk szeretettel!

Képgaléria